martes, diciembre 5, 2023

Lambda lliura els seus històrics Premis Margarida Borràs

-Publicidad-spot_img

Rampova, ACNUR i José de Lamo rebran el premi en aquesta XXIV edició dels Premis Margarida Borràs. La cerimònia se celebrarà el 21 de juny a les 19.00 h en el MuVIM


(Nota de prensa – Lambda)

Lambda, col·lectiu LGTB+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, celebra la XXIV edició dels Premis Margarida Borràs. Uns guardons que reconeixen la trajectòria pública de persones o entitats compromeses amb la defensa de la diversitat sexual, de gènere i familiar.

En aquesta ocasió, Lambda reconeix a:

-Publicidad-

Rampova

Per ser una de les principals icones de visibilitat trans i la contracultura des de la Transició a València i fins a l’actualitat, a través de la transgressió política i sexogenèrica i la lluita contra el masclisme i el feixisme, des del món de l’art i l’espectacle, ampliant els horitzons de l’activisme i la política i representant l’esperit revolucionari de tota una època i forma de veure el món.

ACNUR

- Publicidad-

Per la seua tasca en favor de les persones LGTBI sol·licitants d’asil o refugiades com a part de la lluita per la construcció d’una societat més justa, diversa, plural i inclusiva, aspecte especialment rellevant en aquests temps de fortificació de les fronteres europees, ascens de la xenofòbia i increment de la inestabilitat i les desigualtats globals.

José de Lamo

Per la seua trajectòria com activista a Lambda, destacant el seu treball com a Secretari d’Organització i Coordinador General, i el seu treball com a Secretari d’Organització de la FELGTB. A més a més, en reconeixement del seu treball en l’àmbit institucional com a Director de l’Agència Valenciana d’Igualtat en la Diversitat, donant un gran impuls a les polítiques de diversitat sexual, de gènere i familiar a tot el País Valencià.

El lliurament dels premis se celebrarà el 21 de juny a les 19.00 h en el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat, MuVIM.

L’acte està obert al públic i assistiran representants de la política, la cultura, els sindicats i el món associatiu valencià, així com les entitats i persones premiades.

¡UN MOMENTO!

En LASUPERQUEER.COM llevamos desde 2012 explicándote la actualidad LGTBI+ como nadie te la cuenta. Durante años pudimos dedicarle una gran parte de nuestro tiempo, pero en las actuales circunstancias empieza a ser incompatible mantener a la web (y a nosotros) con vida.
Monetizar una web como ésta sin perder la capacidad de ser críticos y aportar opinión es muy complicado, y por eso si alguna vez has pensado que nuestro trabajo era importante te pedimos que colabores y te hagas Patreon de la web. Son 2$ al mes y cuantos más seamos más tiempo podremos dedicarle a la página.

La situación es crítica, y si en un par de meses no conseguimos que el proyecto sea rentable es probable que LASUPERQUEER.COM desaparezca en 2021. ¿Nos echas una mano? 

¡A DESPELLEJARSE!

[TheChamp-FB-Comments]
-Publicidad-spot_img
spot_imgspot_img
Publicidadspot_img
13,388FansMe gusta
2,016SeguidoresSeguir
6,255SeguidoresSeguir
983suscriptoresSuscribirte

Más cositas en nuestro INSTAGRAM

LO ÚLTIMO

Publicidadspot_img